Over ons

Wie we zijn...

Wij zijn Paul, Chris en Mathis. Wij zijn de gelukkige inwoners van Albas in de Lot! We hebben twee lieve Oudduitse herders en een kat.

Hoe kwamen wij in de Lot terecht?

Lang geleden heb ik, Chris, 10 jaar in het zuiden van Frankrijk gewoond en daar is mijn zoon Mathis geboren. De liefde voor het Franse leven is voor ons beide altijd gebleven en delen deze sinds enkele jaren ook  met Paul. Paul heeft veel gereisd en stond open voor een nieuw avontuur. Na enkele vakanties in de Lot, zijn we verliefd geworden op deze omgeving en na een korte zoektocht  hadden we HET huis gevonden van onze dromen. 

Het huis en het vakantiehuis liggen bovenop een prachtige heuvel, iets buiten Albas. Iedere dag opnieuw is het een genot om te mogen genieten van het bijzondere uitzicht en de mooie wijnvelden.

Wij weten dat niet iedereen een liefhebber van honden is, waar wij overigens alle begrip voor hebben, daarom is er voor de honden een eigen ruimte gecreëerd uit de buurt van het vakantiehuis. 

Onze liefde voor het franse leven en deze bijzondere plek willen wij graag met anderen delen en hopen dan ook van harte dat iedereen met plezier terugkijkt op het verblijf op Domaine du Lézard.

 

Vakantiehuis Spanje

Domaine du lezard

Domaine du Lezard is gelegen in zuid-west Frankrijk,
Les lacs sul crest Albas, Midi-Pyrenees, France
 

Locatie

  • Les lacs sul crest, 46140 Albas
    Midi-Pyrenees, France
  • Tel: +33 64510 7144
  • info@domainedulezard.nl