• +33 7840 25608
  • info@domainedulezard.nl

Over ons

Wie we zijn...

Wij zijn Paul, Chris en Mathis. Wij zijn de gelukkige inwoners van Albas in de Lot. We wonen niet alleen op Domaine du Lézard. We hebben twee lieve Oudduitse herders, katten, kippen en twee dwerg geiten. Wij weten dat niet iedereen een liefhebber van honden is, waar wij overigens alle begrip voor hebben, daarom is er voor de honden een eigen ruimte gecreëerd uit de buurt van het vakantiehuis.

Hoe kwamen wij in de Lot terecht?

Chris heeft reeds 10 jaar in het zuiden van Frankrijk gewoond en daar is Mathis geboren. De liefde voor het Franse leven is voor ons beide altijd gebleven. Paul heeft altijd veel gereisd en aan Frankrijk bewaard hij mooie jeugdherinneringen door alle zomervakanties. 
Na enkele vakanties in de Lot, zijn we verliefd geworden op deze omgeving en na een korte zoektocht  vonden we HET huis van onze dromen. 
Het huis en het vakantiehuis liggen bovenop een prachtige heuvel, iets buiten Albas met een spectaculair uitzicht. Een geweldige mooie plek voor ons maar ook voor onze gasten.
 Iedere dag opnieuw is het een genot om te mogen genieten van het bijzondere uitzicht, de mooie wijnvelden en de heerlijke rust. 
Onze liefde voor het Franse leven en deze bijzondere plek willen wij graag met anderen delen en hopen dan ook van harte dat iedereen met plezier terugkijkt op hun verblijf op Domaine du Lézard.

Vakantiehuis Spanje

Domaine du lézard

Domaine du Lezard is gelegen in zuid-west Frankrijk,
Les lacs sul crest Albas, Midi-Pyrenees, France
 

Locatie

  • Les lacs sul crest, 46140 Albas
    Midi-Pyrenees, France
  • Tel: +33 7 84025608
  • info@domainedulezard.nl